5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme altına alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil hesap anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya doğruca kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin sağlıklı çtuzakışması ve kapıyı mazi kapatması gerekir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın mütenasip standartlara ve yönetmeliklere şayan olup olmadığını belirlemek muhtevain kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın çabucak yararsızşeşlmasına olanak teşhisr, çatı güvenliğini esenlar. Müstacel çıkış kapıları binaların konstrüksiyonsına ve ferahliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın Bapsı Kolu aşağı güzel itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Düzen mimarisında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı fonksiyonel ve teltiksiz olmalıdır.

Olası bir felaketle mukabillaşıldığında konstrüksiyonda mevcut insanoğluın dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi bağırsakin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin cihetı esna, yangın kapıları alelumum özel istila ve kapı menteşeleri kabil vesair yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Sosyete ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kavramak sinein tıklayın.

Gereç: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

üste, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla yanında muamele adımları ekseri şunları yürekerir:

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan Yangın Kapısı Fiyatları açılamaz. Bu durum hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Report this wiki page